Inloggen Gratis Aanmelden
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Je gebruikersnaam is niet je e-mailadres!
Wachtwoord vergeten?
Gratis Aanmelden

Hoe werk het?

In 3 Stappen


1. Maak een gratis account aan

Om te kunnen bieden op BiedenopVakantie heb je een account nodig. Hiermee breng je je bod uit en win je veilingen!

Klik hier om een account aan te maken, dit neemt slechte enkele momenten in beslag! 

2. Biedpakket kiezen

Om met je nieuwe account te gaan bieden op veilingen heb je vakantiepunten nodig. De eerste 5 vakantiepunten krijg je gratis, zo word je vertrouwd met ons systeem. Daarna kan je vakantiepunten kopen via bijvoorbeeld iDeal, Credit Card, Paysafecard of PayPal. Vakantiepunten koop je in een biedpakket, hoe groter je biedpakket hoe meer bonus biedpunten je krijgt!

Klik hier om Vakantiepunten te kopen, log wel eerst in! 


3. Bied & Win!

Kijk in de productenlijst welke veilingen er actief zijn, want je kunt nu beginnen met bieden!Elk bod kost 1 biedpunt en telt € 0,01 ( 1 cent ) op bij de prijs, ook wordt er dan 20 seconden bij op de aftelklok bijgeteld. Als je op de knop BIEDEN! drukt wordt je bod uitgebracht. Als een veiling 00:00:00 bereikt dan loopt deze ten einde. Dit betekend dat de laatste bieder het product heeft gewonnen! De meeste producten worden binnen 24 uur na betaling gratis bij je aan huis geleverd!

Klik Hier om te beginnen met bieden! Uitleg Functionaliteiten

Weergaves 
Op onze startpagina www.biedenopvakantie.nl kan je de veilingen bekijken door middel van twee weergaves, namelijk;

1. Lijstweergave

Dit is de standaard weergave, alle veilingen staan in een lijst, verticaal onder elkaar.
2. Tegelweergave

De veilingen worden in rijen van 4 horizontale tegels weergegeven.

Veiling scherm 

In het veilingscherm, onder “Veilinggegevens” vind u de volgende informatie:

Winkelwaarde: Dit het bedrag dat dit betreffende product in de winkel zou kosten. Wanneer je niet mee doet aan de veiling zou dit de prijs zijn die je betaalt als je het product koopt.
Start bod: Sommige veilingen starten met een start bod, ook wel begin prijs. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de producten altijd voor een extreem lage prijs verkocht kunnen worden. Niet alle veilingen hebben een startbod.
Tijd over: Hier staat de resterende tijd aangegeven voordat de veiling afloopt. Wanneer de klok op 00:00:00 seconden staat en er wordt niet meer geboden, heeft de laatste bieder gewonnen.
Hoogste bod: Hier wordt het hoogste (en laatste) bod weergegeven. Dus de naam en het bedrag van de laatste bieder. Wanneer u biedt, komt jouw gebruikersnaam daar te staan.
Bieden! knop: Door op deze knop te drukken breng je een bieding uit. Jij hebt het laatste bod en de er wordt 20 seconden bij de aftelklok opgeteld.
Veiling volgen: Hiermee kan je eenvoudig een veiling in de gaten houden. Wanneer je op de begin pagina bent en je hebt deze optie geselecteerd, zal de gekozen veiling opvallend gekleurd zijn. Zo kan je gemakkelijk uw veilingen in de gaten houden.

Biedingen uitbrengen (handmatig bieden)
Door op de knop “Bieden!” te drukken breng je een bod uit en er wordt 20 seconden bij de aftelklok opgeteld en kost u dit 1 biedpunt per bieding. Dit heet handmatig bieden.


Biedrobot instellen (automatisch bieden)

Om het bieden te vergemakkelijken kan je een Biedhulp aanmaken die automatisch voor jou biedt, deze stel je zelf in aan de hand van een maximum bod en maximum aantal biedingen. Als er een Biedhulp is aangemaakt, biedt deze telkens wanneer een ander bod wordt geplaatst en het ingestelde maximum niet is bereikt. 
Dit houdt het volgende in: Als je niet de hoogste bieder bent wanneer de Biedhulp wordt aangemaakt, zal de Biedhulp zelf niets doen totdat een bieder een bod uitbrengt. Als je op het laatste moment een Biedhulp aanmaakt, moet je niet vergeten eenmaal handmatig te bieden om de Biedhulp te laten starten! 

Maximum bedrag: Hier geef je aan tot welk bedrag je wilt dat je Biedhulp door biedt. Voorbeeld: tot €189,50
Maximum aantal biedingen: Hier geef je aan hoeveel biedingen (biedpunten) je wilt inzetten. Voorbeeld: je hebt 650 biedpunten en je zet er 400 in. Dan bied de robot door tot deze 400 biedingen heeft gedaan, tenzij je de veiling eerder wint. Dan worden de resterende biedpunten weer op je saldo gestort. 

Gewonnen veilingen
Wanneer je een veiling gewonnen hebt zie je dit uiteraard op bij de veilinggegevens en je krijgt ook een e-mail toegestuurd. 
Het geboden bedrag kan daarna worden betaald, hiervoor heb je 7 dagen de tijd. De meeste prijzen worden binnen 24 uur na betaling gratis bij je aan huis geleverd.

Tips & Trucs
1. Wacht niet tot de laatste seconde met het uitbrengen van je bieding, meerdere gebruikers kunnen dit doen. Wanneer er een vertraging in jouw internet verbinding zit, kan dit betekenen dat je bieding net niet wordt meegenomen.
2. Begin met een van de kleinere biedpakketten, op deze manier raak je vertrouwd aan het systeem en ontwikkel je een goede strategie voor jezelf.