Inloggen Gratis Aanmelden
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Je gebruikersnaam is niet je e-mailadres!
Wachtwoord vergeten?
Gratis Aanmelden

Waarom u ALTIJD Wint!

Op BiedenopVakantie.nl hoef je nooit te verliezen en kun je ALTIJD als winnaar eindigen! Elke gebruiker die een veiling niet wint, kan van deze regeling profiteren, namelijk de “Win-Win regeling”!

Hoe kan dat dan?

Door middel van deze “Win-Win regeling” kunt u de vakantiepunten die je hebt opgemaakt inwisselen tegen een korting op de reis of het product waarop je hebt geboden! Dus ook al win je de veiling net niet, je kan altijd korting krijgen!

Het vakantiepakket dat je aangekocht hebt gaat dan in mindering van de reis of het product waarop u geboden heeft! 


Hoe werkt dit nou precies?

Je hebt een biedpakket gekozen waarbij je 500 vakantiepunten op je account hebt ontvangen, hiermee maak je een mooie kans om een mega korting af te dwingen. Vervolgens ben je gaan mee bieden op een veiling waar een reis naar Turkije werd geveild. Wat betreft het bieden zijn er meerdere strategieën mogelijk, maar meer hierover onderaan de "Hoe Werkt het?" pagina, zie Tips & Trucs.

Er zijn nu 2 scenario’s mogelijk, hier volgt een voorbeeld:

1. Gefeliciteerd, je bent de winnaar van deze veiling! Je hebt de reis naar Turkije voor 4 personen met een gigantische korting weten aan te schaffen. Wanneer je de veiling hebt betaald, ontvang je na overleg over de vertrek data, al je reis documenten. Wanneer je geboden hebt op een product, wordt deze binnen 24 uur na ontvangst van de betaling naar je verzonden.

2. Een mede gebruiker heeft ook zijn oog op deze veiling laten vallen en is de winnaar geworden. Maar niet getreurd: je kunt deze reis of product nog steeds kopen met de “Win-Win regeling”. Hierbij gaat het bedrag dat je uitgegeven hebt aan een biedpakket in mindering van de winkelwaarde!

De gedachten hierbij is dat je eerst probeert de reis of het product tegen een lagere prijs te winnen. Mocht dit helaas niet lukken dan kun je altijd nog de betreffende reis of product kopen! Op deze manier kun je altijd profiteren van een mooie korting en hoef je nooit met lege handen te vertrekken!


 Zie de FAQ voor de details!